WhatsApp

Kuchnia Gastronomiczna Gazowa 6 Palnikowa Z Piekarnikiem Gaz 32.5+5 kW Gaz Butlowy Stalgast 9711130

Numer katalogowy: 9711130
Dostępność: W sprzedaży
15500.00
15500.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 14 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35
  • Przeznaczone do obróbki termicznej prowadzonej na wszystkich rodzajach naczyń kuchennych przy wykorzystaniu energii gazu płynnego
  • Stosowane w kuchniach piekarniki o uniwersalnym zastosowaniu dają możliwość statycznej obróbki cieplnej wszystkich produktów kulinarnych wykorzystując enrgie gazu płynnego
  • Oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
  • Przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
  • nowoczesny design
  • ergonomiczne pokrętła
  • panel przedni grawerowany laserowo
  • kontrolki pracy oraz zasilania
  • system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
  • szafka neutralna z drzwiami
  • konfiguracja palników : 3,5 +3x5+2x7 kW
  • redukcja mocy palników do 1/5 (płomień oszczędnościowy do 20% maksymalnego zużycia gazu)
  • wyjmowana misa podpalnikowa z możliwością mycia w zmywarce
  • żeliwne ruszty
  • płomień pilotowy
  • zabezpieczenie przeciwwypływowe
  • dostępna w wersji gazowej G27 i G31
  • drzwi piekarnika szklane
  • wymiary piekarnika gazowego GN 2/1 - 660x545x285 (WxDxH), moc piekarnika 6 kW
  • trzy poziomy prowadnic
  • regulowane nóżki ~ 45 mm
  • zapalarka piezoelektryczna do piekarnika
  • Moc gazowa: 38.5 kW
  • Karta gwarancyjna: Tak
  • Zasilanie: gaz
  • Szerokość - W: 1200 mm
  • Głębokość - D: 700 mm
  • Wysokość - H: 850 mm
Parametry:
Katalog:
Stalgast
Wysokość - H.:
850mm
Głębokość - D:
700mm
Szerokość - W:
1200mm
Moc elektryczna:
0.025kW
Zasilanie.:
gaz
Częstotliwość:
50Hz
Linia:
700
Napięcie zasilania [V]:
230V
Masa:
180kg
Karta gwarancyjna:
tak
Moc gazowa:
37.5kW
Zużycie gazu G20:
3,96m3/h
Zużycie gazu G27:
4,82m3/h
Zużycie gazu G30:
2,93kg/h
Zużycie gazu G31:
2,87kg/h
Przystosowane do gazu:
G30(3B/P) 37mbar
Zużycie gazu G25.3:
4,5m3/h

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Stalgast
Ostrobramska 75C
04-175 Warszawa
Poland

801 40 50 63
stalgast@stalgast.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: