WhatsApp

Kuchnia 6-Płytowa Elektryczna 6x2,6 kW + Piekarnik Termoobieg 1/1 Gn Bartscher

Numer katalogowy: 286247
Dostępność: W sprzedaży
18796.00
18796.00
18420.08 18420.08 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 29.99

Przemyślana w każdym calu i po prostu nie do zdarcia - seria 700 Classic. Profesjonalna seria z wytrzymałej stali chromowo-niklowej 18/10 to podstawa każdej kuchni gastronomicznej. Dzięki modułowej konstrukcji urządzenia można dostosować do indywidualnych potrzeb, gwarantując tym samym niezawodność, wydajność i wygodę dla użytkownika.


Informacje o produkcie:
  • W zestawie: -
  • Norma gastronomiczna: 1/1 GN
  • Rodzaj podstawy: Drzwi skrzydłowe
  • Częstotliwość: 50/60 Hz
  • Szerokość piekarnika: 535 mm
  • Szerokość podstawy: 350 mm
  • Głębokość podstawy: 600 mm
  • Ilość pól grzewczych: 6
  • Komin: Tak
  • Regulacja wysokości do: 900 mm
  • Głębokość piekarnika: 370 mm
  • Zakres temperatury od: 100 °C
  • Właściwości piekarnika: -
  • Piekarnik wielofunkcyjny: Tak
  • Materiał komory: Stal szlachetna
  • Pojemność piekarnika: 58 l
  • Wysokość piekarnika: 290 mm
  • Odstęp pomiędzy parami prowadnic: 90 mm
  • Materiał: CNS 18/10
  • Moc przyłączeniowa: 19.25 kW
  • Regulowana wysokość nóżek: Tak
  • Rodzaj pól grzewczych: Elektr.
  • Wielkość pól grzewczych: 6 x Ø 220 mm
  • Moc przyłączeniowa piekarnika: 3,65 kW
  • Zakres temperatury do: 300 °C
  • Wysokość podstawy: 400 mm
  • Napięcie: 400 V
  • Typ: Urządzenie stojące
  • Przyłącze urządzenia: 3 NAC
  • Funkcje piekarnika: Powietrze obiegowe
  • Właściwości: -
  • Ilość par prowadnic: 3
  • Ułożenie pól grzewczych: 6 x 2,6 kW
  • Rodzaj piekarnika: elektryczny
  • Tryb pracy: Elektr.
  • Regulacja wysokości od: 850 mm
  • Seria: 700
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 1200.0 x gł. 700.0 x wys. 850.0 mm
  • Waga: 112,80 kg
Do pobrania:
Karta danych
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
850.0
Szerokość.:
1200.0
Napięcie:
400 V
Głębokość.:
700.0
Materiał:
CNS 18/10
W zestawie:
-
Właściwości:
-
Częstotliwość:
50/60Hz
Moc przyłączeniowa:
19.25 kW
Zakres temperatury od:
100 °C
Zakres temperatury do:
300 °C
Seria:
700
Norma gastronomiczna:
1/1 GN
Typ:
Urządzenie stojące
Tryb pracy:
Elektr.
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Rodzaj podstawy:
Drzwi skrzydłowe
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Regulacja wysokości do:
900 mm
Regulacja wysokości od:
850 mm
Ilość pól grzewczych:
6
Rodzaj pól grzewczych:
Elektr.
Materiał komory:
Stal szlachetna
Funkcje piekarnika:
Powietrze obiegowe
Szerokość podstawy:
350 mm
Wysokość podstawy:
400 mm
Głębokość podstawy:
600 mm
Wielkość pól grzewczych:
6 x Ø 220 mm
Ułożenie pól grzewczych:
6 x 2,6 kW
Wysokość piekarnika:
290 mm
Rodzaj piekarnika:
elektryczny
Moc przyłączeniowa piekarnika:
3,65 kW
Głębokość piekarnika:
370 mm
Piekarnik wielofunkcyjny:
Tak
Szerokość piekarnika:
535 mm
Komin:
Tak
Pojemność piekarnika:
58 l
Właściwości piekarnika:
-
Ilość par prowadnic:
3
Odstęp pomiędzy parami prowadnic:
90 mm

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: