WhatsApp

Kuchnia 4-Płytowa Elek. 2x2,6 + 2x1,5 kW + Piekarnik Termoobieg 1/1 Gn Bartscher

Numer katalogowy: 115058
Dostępność: W sprzedaży
14804.00
14804.00
14507.92 14507.92 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 29.99

Seria 650 - seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.


Informacje o produkcie:
  • W zestawie: 1 ruszt ,1 blacha do pieczenia
  • Częstotliwość: 50/60 Hz
  • Wysokość piekarnika: 295 mm
  • Ilość pól grzewczych: 4
  • Materiał: CNS 18/10
  • Rodzaj piekarnika: elektryczny
  • Moc przyłączeniowa piekarnika: 4,3 kW
  • Norma gastronomiczna: 1/1 GN
  • Głębokość piekarnika: 490 mm
  • Moc przyłączeniowa: 12.4 kW
  • Regulowana wysokość nóżek: Tak
  • Rodzaj pól grzewczych: Elektr.
  • Funkcje piekarnika: Powietrze obiegowe
  • Wielkość pól grzewczych: 2 x Ø 220 mm, 2 x Ø 180 mm
  • Napięcie: 400 V
  • Typ: Urządzenie stojące
  • Piekarnik wielofunkcyjny: Nie
  • Przyłącze urządzenia: 3 NAC
  • Zakres temperatury od: 110 °C
  • Ułożenie pól grzewczych: 2 x 2,6 kW, x 1,5 kW
  • Szerokość piekarnika: 570 mm
  • Zakres temperatury do: 280 °C
  • Tryb pracy: Elektr.
  • Seria: 650
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 700.0 x gł. 650.0 x wys. 870.0 mm
  • Waga: 70,00 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
870.0
Szerokość.:
700.0
Napięcie:
400 V
Głębokość.:
650.0
Materiał:
CNS 18/10
Ważna wskazówka:
-
W zestawie:
1 ruszt ,1 blacha do pieczenia
Częstotliwość:
50/60Hz
Moc przyłączeniowa:
12.4 kW
Zakres temperatury od:
110 °C
Zakres temperatury do:
280 °C
Seria:
650
Norma gastronomiczna:
1/1 GN
Typ:
Urządzenie stojące
Tryb pracy:
Elektr.
Przyłącze urządzenia:
3 NAC
Regulowana wysokość nóżek:
Tak
Ilość pól grzewczych:
4
Rodzaj pól grzewczych:
Elektr.
Funkcje piekarnika:
Powietrze obiegowe
Wielkość pól grzewczych:
2 x Ø 220 mm, 2 x Ø 180 mm
Ułożenie pól grzewczych:
2 x 2,6 kW, x 1,5 kW
Wysokość piekarnika:
295 mm
Rodzaj piekarnika:
elektryczny
Moc przyłączeniowa piekarnika:
4,3 kW
Głębokość piekarnika:
490 mm
Piekarnik wielofunkcyjny:
Nie
Szerokość piekarnika:
570 mm

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: