WhatsApp

Kuchenka Mikrofalowa 1000w Timer Bartscher

Numer katalogowy: 610181
Dostępność: W sprzedaży
2123.00
2123.00
2080.54 2080.54 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 16.99
  • Kurier express przedpłata 29.99

Informacje o produkcie:
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Moc grilla: 0 W
  • Funkcje: Rozmrażanie ,Podgrzewanie
  • Możliwość ustawiania piętrowo: Nie
  • Sterowanie: Elektronicznie ,Dotykowo
  • W zestawie: -
  • Wyświetlacz cyfrowy: Tak
  • Dostosowane do GN: Nie
  • Ilość programów do ustawienia: 20
  • Timer: Cyfrowo
  • Właściwości: -
  • Ilość magnetronów: 1
  • Wysokość wewnątrz: 200 mm
  • Materiał: Stal szlachetna
  • Oświetlenie wewnętrzne: Tak
  • Moc przyłączeniowa: 1.5 kW
  • Materiał komory: Stal szlachetna ,Ceramika
  • Ustawianie czasu do: 99 min.
  • Pojemność: 25 l
  • Szerokość wewnątrz: 335 mm
  • Wyświetlacz LED: Tak
  • Ilość stopni mocy: 3
  • Napięcie: 230 V
  • Głębokość wewnątrz: 360 mm
  • Z talerzem obrotowym: Nie
  • Moc kuchenki mikrofalowej: 1000 W
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 520.0 x gł. 465.0 x wys. 312.0 mm
  • Waga: 17,40 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
312.0
Szerokość.:
520.0
Napięcie:
230 V
Głębokość.:
465.0
Materiał:
Stal szlachetna
Pojemność:
25 l
Ważna wskazówka:
-
Dostosowane do GN:
Nie
W zestawie:
-
Właściwości:
-
Częstotliwość:
50Hz
Moc przyłączeniowa:
1.5 kW
Możliwość ustawiania piętrowo:
Nie
Sterowanie:
Elektronicznie ,Dotykowo
Wysokość wewnątrz:
200 mm
Funkcje:
Rozmrażanie ,Podgrzewanie
Głębokość wewnątrz:
360 mm
Szerokość wewnątrz:
335 mm
Wyświetlacz cyfrowy:
Tak
Oświetlenie wewnętrzne:
Tak
Timer:
Cyfrowo
Ilość stopni mocy:
3
Ustawianie czasu do:
99 min.
Materiał komory:
Stal szlachetna ,Ceramika
Wyświetlacz LED:
Tak
Moc grilla:
0 W
Ilość magnetronów:
1
Z talerzem obrotowym:
Nie
Moc kuchenki mikrofalowej:
1000 W
Ilość programów do ustawienia:
20

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: