WhatsApp
Brak towaru

Krajalnica do wędlin nóż ø38.5 cm | Sirman Leonardo 385 EVO BS2 Top

Numer katalogowy: 2060042

Krajalnica do wędlin, średnica ostrza 385 mm, Leonardo 385 EVO BS2 Top, Sirman

Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
Wysyłka w ciągu: 14 dni
Cena przesyłki:
0.00 zł Brutto
  • Kurier przedpłata 0.00 zł Brutto
  • Kurier express przedpłata 35.00 zł Brutto
13 677.24 zł Netto
16 823.00 zł Brutto
szt.
Negocjuj cenę
Dodatkowy rabat 733 130 139

Dane techniczne:

  • Wymiary(S/G/W): 887 x 676 x 626 mm
  • ø ostrza: 385 mm
  • Grubość cięcia: 25 mm
  • Przesuw tacki: 370 mm
  • Stół podawczy: 350x330 mm
  • Waga: 61 kg
  • Moc: 380 W

Parametry i wyposażenie standardowe:

  • Zaokrąglony design, brak ostrych krawędzi i widocznych śrub
  • Wymiary pozwalające na dopasowanie urządzenia do stołu o głębokości 70 cm
  • Niskoprofilowe ostrze ścierne
  • Chromowany i szlifowany przesuwny trzonek
  • Swobodne przesuwanie dzięki pokrywającym się żelaznym tulejom
  • Odlewane tuleje trzonka
  • Ograniczniki na wózku z wulkanizowanej grumy
  • Deflektor plastrów ze stali nierdzewnej
  • Hermetyczne koło pasowe
  • Koło pasowe bez środkowego otworu ułatwiające czyszczenie
  • Regulowany przesuw stołu krajalnicy w pierwszych 3 mm od otworu zapewniający większą precyzję cięcia cienkich plastrów
  • Łatwo zdejmowana osłona ostrza
  • Śruby i nakrętki ze stali nierdzewnej
  • Zabudowane i uszczelnione koło pasowe
  • Wbudowana ostrzarka noża z dolną osłoną
  • Łatwo zdejmowana osłona przed tłuszczem
  • Standardowe narzędzie do ściągania noża
  • 70 mm przestrzeni między ostrzem i silnikiem
  • Pokrętła z aluminium
  • Ostrze G&B
  • Aluminiowe teleskopowe stopy z gumową podstawą
  • Przyciski ze stali nierdzewnej, stopień ochrony IP67
  • Zestaw narzędzi do konserwacji z płytą CD zawierającą instrukcję
  • Łatwe do podnoszenia ramię z ergonomicznym uchwytem
  • Łatwo zdejmowane zwymiarowane ramię ze stali nierdzewnej
  • Taca i prowadnice w idealnym równoległym ustawieniu z uniesioną płytą dla pewniejszego utrzymania żywności

Wymiary:

 

A

mm 515

B

mm 410

C

mm 767

D

mm 676

E

mm 597

F

mm 887

G

mm 626

L

mm 677

X

mm 330

Y

mm 280

H

mm 280

W

mm 280

 

 

 Film z pracą urządzenia: https://www.youtube.com/watch?v=Vf-728ZvIvE&t=140s

Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Sirman
Twarda 12
86-065 Lisi Ogon
Poland

882054187
agogolewski@wamma.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:
×