WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

Kotleciarka elektryczna | prasa do mięs | automatyczna maszyna do rozbijania kotletów | 720 kotletów/h | 400 V Resto Quality

Numer katalogowy: RQAK200
Dostępność: W sprzedaży
28147.00
28147.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35
Opis: Kotleciarka elektryczna Resto Quality znajduje idealne zastosowanie w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach i firmach cateringowych Urządzenie znacznie przyśpiesza pracę w gastronomii, poprzez automatyczny proces rozbijania kawałków mięsa Kotleciarka posiada bardzo dużą wydajność. W ciągu godziny umożliwia przygotowanie 720 kotletów, z możliwością regulowania ich grubości - od 0,5 cm do 3 cm Dzięki temu urządzeniu otrzymamy idealnie rozprasowane kawałki mięsa do przygotowania kotletów z drobiu, wieprzowiny lub wołowiny. Nada się również do przyrządzenia bitek, steków, filetów czy rolad Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej Talerz oraz tacka wykonana z polietylenu (nie należy myć w zmywarce) Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze Łatwa w utrzymaniu w czystości, poprzez możliwość szybkiego demontażu elementów kotleciarki Kotleciarka elektryczna wykonana jest z wysokiej jakości materiałów oraz podzespołów Możliwość regulacji czasu docisku talerza Posiada przycisk zatrzymujący pracę maszyny oraz osłonę górną i przednią, co gwarantują bezpieczną pracę osobie obsługującej maszynę Zabezpieczenie przed otwarciem górnej osłony. Gdy osłona będzie otwarta, maszyna nie włączy się Urządzenia posiada zabezpieczenia magnetyczne   Parametry techniczne: Wymiary [mm]: 560x700x450 Moc [kW]: 1,5 Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]: 100 Wydajność [kotletów/h]: 720 Średnica talerza [mm]: 300      
Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: