WhatsApp
Szybki kontakt z Biurem Obsługi 733 130 139

Kotleciarka do rozbijania kotletów 700 sztuk/h 400V

Numer katalogowy: KIECON AP
Dostępność: W sprzedaży
19832.67
19832.67
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: na zamówienie

Kotleciarka prasa do rozbijania mięsa - poznaj Kotleciarka do rozbijania kotletów 700 sztuk/h z oferty Gastroprofit.pl

Urządzenie AP Kotleciarka, dzięki swojej funkcjonalności, znacznie przyspiesza pracę w gastronomii, przy okazji zastępując nużące tłuczenie mięsa nowatorskim i atrakcyjnym procesem automatycznego rozbijania jego kawałków. Elektryczna prasa do mięsa, umożliwia przygotowanie nawet 500- 720 kotletów w ciągu godziny, z możliwością regulowania grubości - od 0,5 cm do 3 cm. Urządzenie znacznie przyspiesza proces przygotowania produktów nadających się do dalszej obróbki. Sprawdzi się również podczas szykowania kawałków do sprzedaży - przyprawiania oraz pakowania.

image


Przeznaczenie kotleciarki KIECON AP:

Oferowana kotleciarka elektryczna Kiecon AP jest sprzętem niezawodnym, a dzięki dużej wydajności, wręcz niezbędnym, przy prowadzeniu restauracji, zakładów garmażeryjnych lub przy organizowaniu wesel lub innych przyjęć. Dzięki niej otrzymamy idealnie rozprasowane kawałki mięsa do przygotowania kotletów z drobiu, wieprzowiny lub wołowiny oraz rolad. Możliwe jest również przyrządzanie płatów nadających się do przyrządzenia bitek, steków czy filetów. Dzięki tej nowoczesnej prasie możemy być pewni, że otrzymamy produkty gotowe do przyrządzania oraz przyprawiania w każdym punkcie gastronomicznym.


image


Obsługa - Kotleciarka do rozbijania kotletów 700 sztuk/h:

Proponowana przez nas elektryczna kotleciarka jest łatwa w obsłudze. Prasowanie może odbywać się ręcznie, poprzez przesunięcie płatów mięsa pod talerz. Czyszczenie kotleciarki również nie jest skomplikowane - myciu podlegają dwa, łatwe do demontażu, elementy, z których składa się prasa do mięsa. Urządzenie zaopatrzone zostało również w systemy bezpieczeństwa. Elektryczna kotleciarka posiada przycisk zatrzymujący pracę maszyny oraz osłonę górną i przednią, co w pełni odpowiada standardom BHP.

Wysoka jakość i prosta obsługa prasy do rozbijania kotletów:

Oferowane elektryczne urządzenie do mięsa to doskonały wybór do każdej kuchni, w której liczy się wysoka jakość oraz świeżość przyrządzanych posiłków. Zostało stworzone przy użyciu materiałów, które sprawią, że sprzęt będzie sprawny przez długie lata. Użyte podzespoły i tworzywa zapewniają pracę na najwyższych obrotach, a także tworzenie kotletów i steków nadających się do przygotowania wielu smacznych potraw.

Dane techniczne:

  • Model: Kotleciarka
  • Wysokość: 45 cm
  • Szerokość: 56 cm
  • Głębokość: 70 cm
  • Waga: 100 kg
  • Wydajność kotletów/h: 500-720 
  • Średnica talerza: 30 cm
  • Charakterystyka elektr.: 400 V
  • Moc silnika: 1,5 kW

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: