WhatsApp
Infolinia: 733 130 139

Kotleciarka do rozbijania kotletów 700 sztuk/h 230V

Numer katalogowy: KIECON AP
Dostępność: W sprzedaży
19833.00
19833.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 14 dni

Kotleciarka prasa do rozbijania mięsa - poznaj Kotleciarkę do rozbijania kotletów 700 sztuk/h z oferty Gastroprofit.pl

Kotleciarka AP to innowacyjne urządzenie, które znacząco przyspiesza pracę w gastronomii, eliminując konieczność ręcznego tłuczenia mięsa. Ta elektryczna prasa do mięsa pozwala przygotować nawet 500-720 kotletów na godzinę, dając możliwość regulacji grubości od 0,5 cm do 3 cm. Nie tylko przyspiesza proces przygotowania mięsa do dalszej obróbki, ale także sprawdza się doskonale przy przygotowywaniu mięsa do sprzedaży, włączając w to przyprawianie i pakowanie.

Niezawodna i szybka praca

Kotleciarka KIECON AP jest niezawodnym i niezbędnym urządzeniem w restauracjach, zakładach garmażeryjnych oraz podczas organizacji wesel i innych przyjęć. Pozwala uzyskać idealnie rozprowadzone kawałki mięsa do przygotowania kotletów z różnych rodzajów mięsa, takich jak drób, wieprzowina, wołowina oraz do przygotowania rolad. Możliwe jest również przygotowywanie płatów do przyrządzenia bitków, steków czy filetów. Dzięki tej nowoczesnej prasie możemy być pewni, że otrzymamy produkty gotowe do dalszej obróbki i przyprawienia w każdym punkcie gastronomicznym.

Łatwa obsługa

Obsługa tego elektrycznego urządzenia jest łatwa. Można przeprowadzać prasowanie ręcznie, przesuwając kawałki mięsa pod talerz. Czyszczenie kotleciarki również jest proste - wystarczy umyć dwa łatwo demontowalne elementy, z których składa się prasa do mięsa. Urządzenie jest również wyposażone w systemy bezpieczeństwa, takie jak przycisk zatrzymujący pracę maszyny oraz osłony górna i przednia, zgodnie z normami BHP.

Doskonały wybór

Ta oferowana elektryczna kotleciarka to doskonały wybór dla każdej kuchni, gdzie liczy się wysoka jakość i świeżość przyrządzanych posiłków. Została stworzona z wysokiej jakości materiałów, które gwarantują długotrwałą wydajność. Wykorzystane podzespoły i tworzywa zapewniają pracę na najwyższych obrotach oraz umożliwiają przygotowanie kotletów i steków, które doskonale nadają się do przyrządzenia wielu smacznych potraw.

Dane techniczne:

  • Model: Kotleciarka
  • Wysokość: 45 cm
  • Szerokość: 56 cm
  • Głębokość: 70 cm
  • Waga: 100 kg
  • Wydajność kotletów/h: 500-720
  • Średnica talerza: 30 cm
  • Charakterystyka elektr.: 230 V
  • Moc silnika: 1,5 kW
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: