WhatsApp

Kostkarka Do Lodu Barowa Gastronomiczna 35 Kg/24 H Hendi 271575

Numer katalogowy: 271575
Dostępność: W sprzedaży
3211.00
3211.00
2986.23 2986.23 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Kostkarka do lodu barowa 35 kg/24 h Hendi 271575

Jeśli szukasz niedrogiej, a jednocześnie profesjonalnej kostkarki barowej do lodu, polecamy Hendi Arktic o wydajności do 35 kg na dobę. Urządzenie z powodzeniem może być wykorzystywane w profesjonalnej gastronomii.

Specyfikacja:

  • Obudowa wykonana ze stali kwasoodpornej
  • Drzwi i komora zapasu z tworzywa
  • Sterowanie elektronicznie
  • Chłodzenie powietrzem
  • Wydajność do: 35 kg/24 h (ok. 1940 kostek)
  • Ilość kostek na cykl: 45 sztuk
  • Pojemnik zapasu: 15 kg (ok. 830 kostek)
  • Kostki pełne, przezroczyste o wymiarach 20x20x(H)20 mm
  • Wytwarzanie kostek metodą podawania wody na zamrażaną kratownicę
  • Wymagane podłączenie do prądu, wody i kanalizacji
  • Urządzenie pracuje do temp. otoczenia: +38°C

Dane techniczne:

Waga: 28,3 kg
Wymiary (mm): 448x400x(H)798 
Zasilanie: 230 V
Moc: 300 W
Posiada atest
Marka: Hendi
Kod: 271575

Dokumentacja:

  • Instrukcja obsługi: https://www.hendi.pl/product/attachment/6295/49b593d69d497456366bec4102119c33
  • Atest: https://www.hendi.pl/product/attachment/6295/58da856141d6cde7146550307b08a4fc
Parametry:
Długość (mm):
448
Szerokość (mm):
400
Wysokość (mm):
798
Moc wejściowa (W):
300
ProductMaterials:
PP (Polypropylene)
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: