WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
W Wigilię infolinia czynna w godzinach 8-12.

Infinity 0811 Multifunkcyjne urządzenie 8x GN1/1

Numer katalogowy: 00024003
Dostępność: W sprzedaży
55032.00
55032.00
52280.4 52280.4 cena z kodem: REDRM
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35
Pojemność: 8x GN 1/1 gł. 65 mm lub 8x EN 600 x 400 (piekarnicze); schładzanie - 35 kg /cykl; zamrażanie - 25 kg /cykl; dotykowy 9" sterujący panel HD z piktogramami / sterowanie elektroniczne; 3 intuicyjne ustawienia menu: gastronomia / piekarnictwo / cukiernictwo ; sonda potrawy: 4-punktowa; czynnik chłodniczy: R452a; FUNKCJE: niskotemperaturowa obróbka termiczna od 52°C do 85°C; garowanie; schładzanie szokowe; zamrażanie szokowe do -40°C; sterowane rozmrażanie; utrzymywanie - chłodzenie i zamrażanie; POZOSTAŁE FUNKCJE: dowolnie programowany cykl kombi; możliwość zapisania własnych programów (mniejszy ubytek wagi dzięki cyklom zaprogramowanym specjalnie dla obrabianej potrawy); HACCP real time - graficzne zobrazowanie danych na wyświetlaczu i zapisanie ich do pamięci urządzenia; wizualizacja aktualnego zużycia energii; system autodiagnostyki błędów; wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania; regulowana prędkość wentylatora i temperatury; funkcja multilevel - umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna; OPCJE ZA DOPŁATĄ: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach; program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP; sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika; kółka; prowadnice na 13 blach piekarniczych EN 600x400 - 40h
Parametry:
Wymiary (mm):
790 x 778 x 1300
Moc (kW):
0,787
Pojemność (GN):
8x GN 1/1 - 65 lub EN 600x400

Dane producenta

RM GASTRO
Sportowa 15a
43-450 Ustroń
Poland

33 854 73 26
info@rmgastro.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: