WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
Zamówienia w okresie świątecznym realizujemy na bieżąco. Zamów bez obaw!
Brak towaru

HENDI | Piec konwekcyjno-parowy 6x GN 2/3 wąski GRAFEN

Numer katalogowy: 223901
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
73099.00
73099.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

NAJWAŻNIEJSZE CECHY:

  • Elektryczny, sterowanie manualne
  • Idealne rozwiązanie do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach
  • do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
  • Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
  • Niewielkie rozmiary oraz niskie zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie
  • Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej
  • Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie, tym samym bezpieczne dla operatora
  • Halogenowe oświetlenie komory ułatwiające łatwą kontrole procesów gotowania

DANE TECHNICZNE:

  • Pojemność komory: 6x GN 2/3 (354x325 mm)
  • Odległość między prowadnicami: 40 mm
  • Wymiary zewnętrzne (mm): 530x740x730 (h) [szer x głęb x wys]
  • Wentylator z autorewersem
  • Termostat: od +30 do +260 st. C
  • Nawilżanie pośrednie, sterowane elektronicznie
  • Mechaniczny timer: 0-120 min
  • Moc: 5,3 kW
  • Zasilanie: 400 V
  • Waga: 80 kg

DODATKOWE INFORMACJE:

  • Gwarancja 2 lata
  • Posiada atest
  • Marka: GRAFEN
  • Model: 223901
  • Produkcja: Włochy
  • Przeznaczenie: restauracje, sale weselne, kuchnie hotelowe itp.
Parametry:
Moc:
5,3 kW
Napięcie:
400 V
Wymiary zewnętrzne:
530x740x(H)730 mm
Nawilżanie:
pośrednie, sterowane elektronicznie
Odległość między prowadnicami:
40 mm
Termostat mechaniczny:
od +30 st. C do +260 st. C
Ilość wentylatorów z autorewersem:
1

Dane producenta

GRAFEN
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

607 123 257
shop@grafen.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: