WhatsApp

Frytownica Elektryczna 400x600 6l Bartscher

Numer katalogowy: 131306
Dostępność: W sprzedaży
5426.00
5426.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35

Seria 600 - Wydajne urządzenia do gotowania w praktycznej zabudowie modułowej, zajmującej niewiele miejsca. Budowa i wyposażenie według potrzeb. Urządzenia z wysokowartościowej stali chromowo-niklowej 18/10 w kompaktowym wykonaniu. Długi czas użytkowania urządzeń. 


Informacje o produkcie:
  • Głębokość kosza: 270 mm
  • Regulowana wysokość nóżek: Nie
  • Szerokość kosza: 190 mm
  • Ilość komór: 1
  • Ilość koszy: 1
  • Pojemność komory: 6 l
  • Tryb pracy: Elektr.
  • Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia
  • Grzałka: Zainstalowane na stałe
  • Materiał: CNS 18/10
  • Włącznik/wyłącznik: Nie
  • Kran spustowy tłuszczu: Tak
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Typ: Urządzenie nastolne
  • Pojemnik na tłuszcz: Nie
  • Lampka kontrolna: Tak
  • Kolor: Srebrny
  • Napięcie: 230 V
  • Wysokość kosza: 120 mm
  • Seria: 600
  • Sterowanie: Pokrętło
  • Moc przyłączeniowa: 3.3 kW
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 400.0 x gł. 600.0 x wys. 290.0 mm
  • Waga: 17,80 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
290.0
Szerokość.:
400.0
Kolor.:
srebrny
Napięcie:
230 V
Głębokość.:
600.0
Materiał:
CNS 18/10
Ważna wskazówka:
-
Ilość komór:
1
Częstotliwość:
50Hz
Lampka kontrolna:
Tak
Moc przyłączeniowa:
3.3 kW
Seria:
600
Włącznik/wyłącznik:
Nie
Sterowanie:
Pokrętło
Głębokość kosza:
270 mm
Szerokość kosza:
190 mm
Wysokość kosza:
120 mm
Typ:
Urządzenie nastolne
Tryb pracy:
Elektr.
Przyłącze urządzenia:
Gotowe do podłączenia
Regulowana wysokość nóżek:
Nie
Pojemność komory:
6 l
Ilość koszy:
1
Grzałka:
Zainstalowane na stałe
Kran spustowy tłuszczu:
Tak
Pojemnik na tłuszcz:
Nie

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: