WhatsApp
Brak towaru

Duży Grill Kontaktowy Podwójny 3600W 230V 26kg cookPRO 570010002

Numer katalogowy: 570010002
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
2604.00
2604.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Paczkomat InPost 10
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Grill kontaktowy podwójny

Cechy urządzenia

3.6 kW 230V materiał: stal nierdzewna łatwa obsługa łatwe czyszczenie bezawaryjny

Parametry urządzenia

Wymiary: 300x310x220 mm
Wymiar płyty: 230x220 mm
Moc: 3.6 kW
Zasilanie: 230V
Materiał wykonania: stal nierdzewna
Waga: 26 kg
  • Ryflowane płyty żeliwne z powłoką ceramiczną
  • Obudowa urządzenia wykonana ze stali nierdzewnej
  • Płynna regulacja temperatury: 50-300oC
  • Żaroodporne uchwyty
  • Napięcie: 230V

Grill elektryczny kontaktowy podwójny

Jeżeli pragniesz przyrządzać grillowane potrawy w swoim lokalu gastronomicznym, restauracji czy budce z żywnością, warto rozpatrzyć zakup profesjonalnego grilla kontaktowego. Wersja podwójna tego urządzenia pozwoli na przygotowywanie dwa razy większej ilości żywności, niż mniejszy, pojedynczy odpowiednik. To świetne urządzenie do przygotowywania zapiekanek, bułek do hot-dogów, panini, kanapek mięsnych i warzywnych, a także zapiekania kebabów.

Wygodne urządzenie do pracy w gastronomii

Podwójny grill kontaktowy jest doskonały wszędzie tam, gdzie zapotrzebowanie na potrawy z grilla jest średnie lub wysokie. Dzięki dwóm stanowiskom, ulubione potrawy mogą być przygotowywane w sposób bardzo sprawny i szybki, także proces odgrzewania jest znacznie ułatwiony. Walory smakowe potraw zostaną zachowane dzięki odpowiednim rozwiązaniom technologicznym, a potrawy będą soczyste i doskonale przygotowane.

Dwie strefy grillowania

Powierzchnia grzewcza grilla kontaktowego podwójnego to dwie doskonale przewodzące i rozprowadzające ciepło płyty. Czas przygotowywania potraw jest znacznie zmniejszony, a ryflowane żeliwo i ceramiczna powłoka płyt są trwałe, odporne na deformacje związane z długotrwałym wystawieniem urządzenia na działanie wysokiej temperatury. Dzięki wbudowanym, precyzyjnym, dwóm termostatom, możemy niezależnie kontrolować temperaturę płyt grzewczych i przyrządzać doskonałe potrawy.

Dzięki doskonałemu przewodzeniu ciepła, zyskujemy tak na czasie przygotowania potraw, jak i na energii elektrycznej, co jest niewątpliwą zaletą urządzenia przeznaczonego do profesjonalnej gastronomii. Nadmiar tłuszczu odprowadzany jest za pomocą specjalnego systemu do szufladki ociekowej zbierającej tłuszcz, która jest łatwa w wyjmowaniu i czyszczeniu. Żaroodporne uchwyty grilla poprawiają komfort i bezpieczeństwo pracy, zmniejszając ryzyko poparzeń. Grill podwójny wyposażono również w antypoślizgowe nóżki, tak ważne dla stabilności pracy.

Grill kontaktowy podwójny to idealne urządzenie dla fanów domowego grillowania i właścicieli lokalów gastronomicznych. Już dziś zapoznaj się ze szczegółową specyfikacją tego funkcjonalnego urządzenia grzewczego w atrakcyjnej cenie!

Grille elektryczne kontaktowe to profesjonale urządzenia, które świetnie sprawdzą się w kuchniach domowych i gastronomicznych. Równomierne smażenie umożliwia wykorzystanie dwóch płyt grzewczych górna i dolna. Dwie niezależne od siebie strefy grzewcze pozwalają na przygotowywanie dwóch różnych potraw i dań. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej zapewnia nam dużą odporność na zabrudzenia. Płytę wykonano z ryflowanego żeliwa a jej powłoka zapobiega przywieraniu jedzenia i ułatwia czyszczenie.

Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

cookPro
Kwiatowa 26
55-330 Krępice/k.Wrocławia
Poland

71 356 91 33
info@sodapluss.pl

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: