WhatsApp
Infolinia: 733 130 139
Brak towaru

Dozownik do soków na stópce, 8l | 010100001 CookPRO

Numer katalogowy: 010100001
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
462.00
462.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Paczkomat InPost 15
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Dozownik do soków na stópce, 8l | 010100001 CookPRO

  • Obudowa wykonana z polerowanej stali nierdzewnej
  • Zbiornik na sok wykonany z mocnego przezroczystego poliwęglanu
  • Schładzanie napoju za pomocą lodu umieszczonego w centralnej tubie ze stali nierdzewnej.
  • Zdejmowana kratka ociekowa
  • Wytrzymały kranik z tworzywa
  • Pojemność: 8l
  • Wymiary(WxDxH): 360x260x550mm

 

Prezentowany dozownik wysokiej jakości, wytrzymały i stylowy sprzęt. Specjalna konstrukcja modelu pozwala wygodnie nalewać ciepłe lub zimne napoje, mrożone herbaty, mleko itp. Ergonomiczny i elegancki wygląd wpasuje się w wystrój np. prestiżowej restauracji lub hotelu. Atrakcyjna cena skusi również właścicieli firm cateringowych, stołówek itp. Chłodzenie napojów zapewnia specjalna konstrukcja dozownika do soku. Przez środek pojemnika przechodzi pionowa rurka, w której umieszczamy skruszony lodu. Dzięki temu chłód rozchodzi się równomiernie po całym zbiorniku, a goście mogą dłużej cieszyć się zimnym napojem. Przezroczysty, 8:-litrowy pojemnik wykonany z poliwęglanu ładnie prezentuje swoją zawartość. Wygodne wlewanie i dolewanie napoju do zbiornika zapewnia zdejmowana pokrywa ze stali nierdzewnej. Proste działanie umożliwia szybkie dozowanie soku wlewanego np. do szklanki, kubka. Ociekacz jest wyciągany, co ułatwia jego opróżnianie oraz czyszczenie. Chłodzący dystrybutor napojów stoi na 4 antypoślizgowych nóżkach. Dyspenser do soków umożliwia wygodne nalewanie zimnych napojów do szklanek. Dozownik do napojów cechuje dokładna i wytrzymała konstrukcja, elegancki design oraz atrakcyjna cena.

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: