WhatsApp
Mamy dla Ciebie upust na produkty HENDI. Szczegóły w karcie produktu.
INFOLINIA: 733 130 139

Deska Do Serwowania Pizzy Wędlin Oliwek Serów Hendi ⌀32 cm Hendi 505380

Numer katalogowy: 505380
Dostępność: W sprzedaży
141.00
141.00
139.59 139.59 cena z kodem: PRO25
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
18
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Paczkomat InPost 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Deska Do Serwowania Pizzy Wędlin Oliwek Serów Hendi ⌀32 cm Hendi 505380

Deska do serwowania z drewna oliwnego firmy HENDI wyróżnia się przede wszystkim niebanalnym designem, dzięki czemu ozdobi każdy stół i posłuży za eleganckie tło dla przekąsek. Innym jej atutem jest duża wytrzymałość zawdzięcza to wykonaniu z drewna oliwnego. Materiał ten uznaje się za luksusowy ze względu na limitowaną produkcję (z drzew oliwnych, które rosną bardzo wolno, a drewno podczas obróbki jest długo suszone), wyjątkowe walory estetyczne oraz praktyczne cechy, takie jak antybakteryjność i wysoka twardość. Każda deska jest jedyna w swoim rodzaju, tak jak każdy kawałek drewna jest niepowtarzalny.

Idealna do serwowania przekąsek, np. wędlin, serów, oliwek, kanapek, owoców.

Długość deski mierzona bez uchwytu: 32 cm.

Parametry:
Długość (mm):
440
Kształt:
Round
Wysokość (mm):
19
Średnica (mm):
320
ProductMaterials:
Olive wood
ProductSummary:
The HENDI Olive wood serving board stands out among other serving boards for its original design, which makes it a nice table decoration and an elegant background for snacks or charcuterie. Its another great advantage is durability - a prominent feature of olive wood. This material is regarded as luxurious as its production is limited (from olive trees which grow very slow, and the wood during processing takes long time to dry). It has considerable aesthetic value and practical qualities such as antibacteri
Ilość w opakow.::
1

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: