WhatsApp

Czarny Syfon Do Bitej Śmietany Hendi Dekorator Dozownik + Naboje N2o 20 Szt

Numer katalogowy: 588420_20

Czarny Syfon do Bitej Śmietany Hendi 0.5L z 20 nabojami N2O. Idealny do przygotowania śmietany, kremów, sosów i musów. Wykonany z aluminium, z 3 końcówkami dekoracyjnymi, prosty w obsłudze.

Dostępność: W sprzedaży
203.00
203.00
188.79 188.79 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
18
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Paczkomat InPost 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Czarny Syfon do Bitej Śmietany 0.5L + 20 naboi Hendi - Profesjonalne Dekorowanie Deserów

Syfon do bitej śmietany Hendi Kitchen Line 0,5l to idealne narzędzie dla profesjonalistów i miłośników domowej kuchni. Pozwala na łatwe i szybkie przygotowanie bitej śmietany, kremów, sosów i musów.

Cechy Syfonu do Śmietany Hendi 0,5L:

  • Wykonanie: butla i głowica z aluminium.
  • 3 końcówki dekoracyjne i szczoteczka do czyszczenia w zestawie.
  • Używa uniwersalnych naboi N2O, w zestawie 20 sztuk.
  • Bezpieczny i prosty w obsłudze.
  • Kolor: elegancki czarny.
  • Wymiary: śr. 80x260 mm.
  • Pojemność: 0,5l, idealna do różnych zastosowań.
  • Posiada atest, odpowiedni do użytku w gastronomii.

Jak używać Syfonu Hendi?

Wystarczy odkręcić głowicę, wlać schłodzoną śmietanę, posłodzić, zakręcić, wymieszać i użyć naboju N2O. Jeden nabój wystarcza na około 0,5l śmietany. Dozuj za pomocą wybranej końcówki dekoracyjnej.

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: