WhatsApp

Czajnik bezprzewodowy gastronomiczny 1,8L | Hendi 209981

Numer katalogowy: 209981
Dostępność: W sprzedaży
108.00
108.00
100.44 100.44 cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
18
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier przedpłata 20
  • Paczkomat InPost 20
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Czajnik bezprzewodowy gastronomiczny 1,8L Hendi 209981

Komercyjny lub przemysłowy czajnik do wody to rodzaj sprzętu używanego w profesjonalnych kuchniach i obiektach gastronomicznych do szybkiego i wydajnego podgrzewania dużych ilości wody na herbatę, kawę i inne gorące napoje. Zazwyczaj są one wykonane ze stali nierdzewnej i mają zwiększoną pojemność..

Czajnik do wody Hendi

  • Wysokiej jakości czajnik bezprzewodowy przeznaczony do użytku domowego i niewielkiej gastronomii
  • Obudowa oraz grzałka zostały wykonane ze stali nierdzewnej
  • Uchwyt, pokrywka oraz podstawa z polipropylenu
  • Możliwość obrotu czajnika na podstawie o 360°
  • Grzałka umieszczona pod dnem zabezpieczona przed zakamienieniem, co przekłada się na zwiększenie żywotność czajnika
  • Lampka kontrolna informująca o włączeniu grzałki
  • Zewnętrzny wskaźnik poziomu wody w czajniku
  • Wewnętrzny wskaźnik maksymalnego poziomu wody
  • Automatyczne wyłączanie po zagotowaniu wody
  • Podwójna ochrona przed włączeniem na sucho
  • Przeznaczony wyłącznie do gotowania wody

Dane techniczne czajnika Hendi 209981

  • Moc: 1800 W
  • Zasilanie: 230 V
  • Wymiary (mm): 221x163x249 (h)
  • Posiada atest
  • Marka: Hendi

Parametry:
Długość (mm):
221
Pojemność (l):
1,8
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
163
Wysokość (mm):
249
Moc wejściowa (W):
2150
ProductMaterials:
PP (Polypropylene);18/8 Stainless steel
Objętość użytkowa (L):
1.8
Kran spustowy:
False
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: