WhatsApp

Chłodziarka Do Wina Mała Na 4 Butelki Ø90 mm Led Bartscher 700134

Numer katalogowy: 700134
Dostępność: W sprzedaży
1250.00
1250.00
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 30 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Zajmująca niewiele miejsca i wyróżniająca się eleganckim designem chłodziarka do wina z oświetleniem LED. Możliwość reprezentacyjnego przechowywania 4 butelek białego, różowego lub czerwonego wina w obrębie jednej strefy temperaturowej w dyspenserze do win, a także w bufecie, przy barze lub podczas degustacji wina.

- Zakres temperatury od: 5 °C
- Zużycie energii elektrycznej: 170 kWh / rok
- Klasa wydajności energetycznej: B
- Moc przyłączeniowa: 0.05 kW
- Termostat: Tak
- Napięcie: 230 V
- Otwór na butelkę: Ø 90 mm
- Klasa klimatyczna: SN
- Materiał wewnątrz: Tworzywo sztuczne
- Wentylator:: Tak
- Ilość stref temperaturowych: 1
- Temperatura otoczenia: 10 °C do 32 °C
- Częstotliwość: 50 Hz
- Pojemność: 4 butelki
- Oświetlenie: LED ,Osobne włączanie
- Zakres temperatury do: 18 °C
- Izolacja: Cyklopentan C5H10
- Regulacja temperatury: Elektronicznie ,W odstępach co 0,1 °C
- Materiał: Tworzywo sztuczne
- Chłodzenie: Termoelektrycznie
- Wyświetlacz cyfrowy: Tak

Parametry:
Wysokość.:
260.0
Szerokość.:
480.0
Napięcie:
230 V
Głębokość.:
260.0
Materiał:
Tworzywo sztuczne
Pojemność:
4 butelki
Ważna wskazówka:
-
Częstotliwość:
50Hz
Oświetlenie:
LED ,Osobne włączanie
Moc przyłączeniowa:
0.05 kW
Zakres temperatury od:
5 °C
Zakres temperatury do:
18 °C
Regulacja temperatury:
Elektronicznie ,W odstępach co 0,1 °C
Termostat:
Tak
Chłodzenie:
Termoelektrycznie
Wyświetlacz cyfrowy:
Tak
Klasa klimatyczna:
SN
Klasa wydajności energetycznej:
B
Zużycie energii elektrycznej:
170 kWh / rok
Izolacja:
Cyklopentan C5H10
Temperatura otoczenia:
10 °C do 32 °C
Ilość stref temperaturowych:
1
Wentylator::
Tak
Materiał wewnątrz:
Tworzywo sztuczne
Otwór na butelkę:
Ø 90 mm

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: