WhatsApp

Chłodziarka Do Wina 180 Butelek 2 Strefy Bartscher

Numer katalogowy: 700132
Dostępność: W sprzedaży
7402.00
7402.00
7253.96 7253.96 cena z kodem: WAKACJESTART
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 29.99

Wysokiej jakości chłodziarka do wina - dzięki stylowemu i eleganckiemu designowi oraz cichej pracy sprężarki - doskonale nadaje się do barów i restauracji.


Informacje o produkcie:
  • Rodzaj drzwi: Drzwi skrzydłowe, szkło
  • Funkcja automatycznego rozmrażania: Tak
  • Odparowanie wody kondensacyjnej: Tak
  • Termostat: Tak
  • Chłodzenie: Sprężarka
  • Ilość półek: Góra: 4 ,Dół: 4
  • Włącznik/wyłącznik: Tak
  • Zakres temperatury: Góra: od 5 °C do 20 °C ,Dół: od 5 °C do 20 °C
  • Regulowana wysokość półek: Nie
  • Sterowanie: Dotykowo ,Elektronicznie
  • Temperatura otoczenia: 16 °C do 38 °C
  • Nadaje się do zabudowy: Nie
  • Regulowana wysokość nóżek: Nie
  • Pojemność: 180 butelek (góra: 80 butelki, dół: 100 butelki)
  • Rodzaj półek: Drewniane ,Na łożyskach kulkowych, ,Wysuw: 275 mm
  • Napięcie: 230 V
  • Ilość stref temperaturowych: 2
  • Możliwość zamknięcia: Tak
  • Pojemność: 453 litry (góra: 219 litrów, dół: 234 litrów)
  • Materiał: Stal ,Lakierowana ,Szkło
  • Środek chłodniczy: R600a / 0,050 kg
  • Zużycie energii elektrycznej: 184 kWh / rok
  • Kolor: Czarny
  • Wymiary półek: 1 x szer. 505 x gł. 425 mm ,7 x szer. 505 x gł. 440 mm
  • Moc przyłączeniowa: 0.15 kW
  • Klasa wydajności energetycznej: G (Nr EU 2019 / 2016)
  • Klasa klimatyczna: ST
  • Zawias drzwi: Prawo
  • Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi: Nie
  • Rodzaj przeszklenia: Przeszklenie podwójne ,Izolacyjne szkło bezpieczne z filtrem UV
  • Wyświetlacz cyfrowy: Tak
  • Ilość drzwi: 1
  • Oświetlenie: LED ,Możliwość osobnego przełączania każdej strefy temperaturowej
  • Izolacja: Termiczna
  • Wentylator:: Aktywny
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 600.0 x gł. 750.0 x wys. 1860.0 mm
  • Waga: 86,40 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
1860.0
Szerokość.:
600.0
Kolor.:
czarny
Napięcie:
230 V
Głębokość.:
750.0
Materiał:
Stal ,Lakierowana ,Szkło
Pojemność:
180 butelek (góra: 80 butelki, dół: 100 butelki), 453 litry (góra: 219 litrów, dół: 234 litrów)
Ważna wskazówka:
-
Możliwość zamknięcia:
Tak
Częstotliwość:
50Hz
Oświetlenie:
LED ,Możliwość osobnego przełączania każdej strefy temperaturowej
Moc przyłączeniowa:
0.15 kW
Włącznik/wyłącznik:
Tak
Sterowanie:
Dotykowo ,Elektronicznie
Termostat:
Tak
Nadaje się do zabudowy:
Nie
Regulowana wysokość półek:
Nie
Regulowana wysokość nóżek:
Nie
Chłodzenie:
Sprężarka
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi:
nie
Wyświetlacz cyfrowy:
Tak
Rodzaj drzwi:
Drzwi skrzydłowe, szkło
Zawias drzwi:
Prawo
Środek chłodniczy:
R600a / 0,050 kg
Klasa klimatyczna:
ST
Rodzaj przeszklenia:
Przeszklenie podwójne ,Izolacyjne szkło bezpieczne z filtrem UV
Funkcja automatycznego rozmrażania:
Tak
Klasa wydajności energetycznej:
G (Nr EU 2019 / 2016)
Odparowanie wody kondensacyjnej:
Tak
Zużycie energii elektrycznej:
184 kWh / rok
Ilość półek:
Góra: 4 ,Dół: 4
Ilość drzwi:
1
Izolacja:
Termiczna
Zakres temperatury:
Góra: od 5 °C do 20 °C ,Dół: od 5 °C do 20 °C
Rodzaj półek:
Drewniane ,Na łożyskach kulkowych, ,Wysuw: 275 mm
Temperatura otoczenia:
16 °C do 38 °C
Ilość stref temperaturowych:
2
Wymiary półek:
1 x szer. 505 x gł. 425 mm ,7 x szer. 505 x gł. 440 mm
Wentylator::
Aktywny

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA - GASTRONOMIA

W celu zapewnienia bezpiecznego użytkowania urządzeń i akcesoriów gastronomicznych, należy przestrzegać poniższych zasad i ostrzeżeń. Dotyczą one wszystkich grup produktów wykorzystywanych w profesjonalnej kuchni.

Zagrożenia ogólne i środki ostrożności

Porażenie prądem: Upewnij się, że wszystkie urządzenia elektryczne są prawidłowo uziemione i regularnie sprawdzane. Unikaj kontaktu z wodą podczas użytkowania.

Oparzenia: Pracując z gorącymi powierzchniami, używaj rękawic ochronnych i zachowuj ostrożność. Monitoruj temperaturę pracy urządzeń.

Skaleczenia i zranienia: Korzystaj z właściwych narzędzi i technik pracy. Zawsze noś rękawice ochronne i uważaj na ostre krawędzie.

Zatrzaśnięcia i przygniecenia: Stosuj osłony i zabezpieczenia w urządzeniach z ruchomymi elementami. Szkol pracowników z zakresu bezpiecznej obsługi.

Pożar: Regularnie czyść urządzenia z tłuszczu i innych łatwopalnych substancji. Sprawdzaj stan instalacji elektrycznej.

Wycieki substancji: W przypadku wycieku smarów lub chemikaliów natychmiast oczyść miejsce i stosuj środki ochrony osobistej.

Uderzenia i upadki: Zabezpiecz przechowywane surowce oraz elementy maszyn. W razie potrzeby używaj kasku ochronnego.

Hałas: Stosuj ochronniki słuchu i przeprowadzaj badania słuchu personelu.

Ergonomia: Dostosuj stanowiska pracy do użytkownika. Zapewnij ergonomiczne szkolenie dla personelu.

Szkodliwe substancje: Unikaj wdychania oparów i pyłów. Zapewnij wentylację i używaj masek ochronnych.

Zalecenia szczegółowe według grup produktowych Urządzenia grzewcze

Ryzyko oparzeń i pożaru.

Nie zostawiaj urządzeń bez nadzoru podczas pracy.

Unikaj kontaktu z gorącymi powierzchniami.

Używaj wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia chłodnicze

Przeznaczone do chłodzenia produktów spożywczych.

Regularnie serwisuj, aby uniknąć wycieków czynnika chłodniczego.

Zachowaj ostrożność – wilgoć może powodować poślizg.

Chemia gastronomiczna

Ryzyko poparzeń chemicznych i zatrucia oparami.

Nie spożywać. W razie kontaktu ze skórą lub oczami – przemyć wodą.

Używać zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

Ryzyko zranienia – szczególnie przy pracy z ostrymi elementami.

Nie wkładaj rąk do ruchomych części.

Stosuj ochronę słuchu przy głośnych urządzeniach.

Meble nierdzewne

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

Uważaj na ostre krawędzie w przypadku uszkodzeń.

Montaż zgodnie z instrukcją.

Urządzenia elektryczne

Ryzyko porażenia prądem i pożaru.

Podłączenie wyłącznie przez wykwalifikowany personel.

Unikać kontaktu z wodą i przeciążeń instalacji.

Urządzenia gazowe

Ryzyko wybuchu i pożaru.

Regularnie sprawdzaj szczelność instalacji gazowej.

Podłączaj wyłącznie przez uprawnione osoby.

Akcesoria gastronomiczne

Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością.

Ryzyko zranienia przy ostrych narzędziach.

Uważaj na metalowe elementy pozostawione na gorących powierzchniach.

Dotyczy wszystkich produktów

Wszystkie produkty posiadają oznaczenie CE oraz spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.

Używaj produktów wyłącznie zgodnie z ich przeznaczeniem.

Przed pierwszym użyciem zapoznaj się z instrukcją obsługi.

Regularne przeglądy i serwis znacząco zmniejszają ryzyko awarii.

W razie awarii natychmiast odłącz urządzenie od zasilania – nie naprawiaj samodzielnie.

Przechowuj urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: