WhatsApp

Bemar Z Kranem Elektryczny Grzewczy Do Bufetu Gn 1/1 Hendi 238912

Numer katalogowy: 238912
Dostępność: W sprzedaży
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15.00 zł Brutto
  • Paczkomat InPost 15.00 zł Brutto
  • Orlen Paczka 18.00 zł Brutto
  • Kurier przedpłata 20.00 zł Brutto
  • Kurier pobranie 24.99 zł Brutto
  • Kurier express przedpłata 35.00 zł Brutto
385.37 zł Netto
474.00 zł Brutto
358.39 zł Netto 440.82 zł Brutto cena z kodem: HENDIWIOSNA25
szt.
Negocjuj cenę
Dodatkowy rabat 733 130 139

Bemar Elektryczny z Kranem GN 1/1 Hendi 238912

Bemar elektryczny Hendi 238912 to doskonałe rozwiązanie dla profesjonalnej gastronomii, idealny do zastosowań w cateringu, bufetach oraz stołówkach. Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej 18/10, zapewnia trwałość i niezawodność w codziennym użytkowaniu.

Cechy produktu:

  • Regulacja temperatury: Możliwość ustawienia temperatury do 85°C, co pozwala na precyzyjne podgrzewanie potraw.
  • Zbiornik na wodę: Wykonany ze stali nierdzewnej z łagodnie wyprofilowanymi narożnikami wewnętrznymi, co ułatwia utrzymanie go w czystości.
  • Łatwość czyszczenia: Konstrukcja ułatwiająca utrzymanie higieny, co jest kluczowe w profesjonalnych kuchniach.
  • Pojemność: Maksymalna głębokość pojemników GN to 150 mm, co pozwala na podgrzewanie dużych ilości jedzenia.
  • Kontrola: Wyposażony w włącznik, wyłącznik oraz termostat, umożliwiający łatwe sterowanie urządzeniem.
  • Marka: Hendi, gwarancja jakości i niezawodności.
  • Kod produktu: 238912

Czym jest bemar?

Bemar to urządzenie służące do podgrzewania i utrzymywania temperatury potraw na określonym poziomie. Składa się z pojemnika na wodę oraz pojemników GN (Gastro Norm) na jedzenie (pojemniki sprzedawane oddzielnie). Woda w bemarze jest podgrzewana, co pozwala na równomierne ogrzewanie potraw w pojemnikach, bez ryzyka ich przypalenia. Bemary są niezastąpione w miejscach, gdzie wymagane jest długotrwałe utrzymywanie temperatury posiłków, takich jak bufety, stołówki, czy catering.

Zapewnij swoim gościom zawsze ciepłe i smaczne posiłki dzięki bemarowi elektrycznemu Hendi 238912.

Parametry:
Długość (mm):
340
Rozmiar GN:
GN 1/1
Programowalny:
False
Szerokość (mm):
540
Wysokość (mm):
250
Moc wejściowa (W):
1200
Panel sterowania:
Analog
Dopasowane rozmiary:
GN 1/1;GN 1/2;GN 1/3
ProductMaterials:
Stal nierdzewna
Kran spustowy:
True
Ilość w opakow.::
1

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:
×