WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

Bemar Elektryczny Gn 1/1 Do Linii Profesjonalnej Bartscher 115111

Numer katalogowy: 115111
Dostępność: W sprzedaży
6575.00
6575.00
6180.5 6180.5 cena z kodem: JESTTANIEJ
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35

Bemar elektryczny GN 1/1 do linii profesjonalnej Bartscher 115111

Seria 650 - seria urządzeń gastronomicznych do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, niezwykłą wydajnością i wysokim komfortem czyszczenia. Dzięki modułowej budowie zapewnia łatwość łączenia i elastyczność w zakresie rozmieszczenia. Urządzenie jest w całości wykonane ze stali chromowo-niklowej 18/10.

Specyfikacja bemaru profesjonalnego

  • Częstotliwość: 50/60 Hz
  • Zakres temperatury od: 30 °C
  • Moc przyłączeniowa: 1 kW
  • Tryb pracy: Elektr.
  • Zakres temperatury do: 90 °C
  • Seria: 650
  • Ilość komór: 1
  • Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia
  • Kranik doprowadzający wodę: Nie
  • Napięcie: 230 V
  • Wielkość komory, format GN: 1 x 1/1 GN
  • Typ: Urządzenie nastolne
  • Materiał: CNS 18/10
  • Kranik spustowy wody: Tak
  • Wymiary: szer. 400.0 x gł. 650.0 x wys. 295.0 mm
  • Waga: 15,00 kg

Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
295.0
Szerokość.:
400.0
Napięcie:
230 V
Głębokość.:
650.0
Materiał:
CNS 18/10
Ważna wskazówka:
-
W zestawie:
-
Nie wchodzi w zakres dostawy:
-
Ilość komór:
1
Częstotliwość:
50/60Hz
Moc przyłączeniowa:
1 kW
Zakres temperatury od:
30 °C
Zakres temperatury do:
90 °C
Głębokość pojemnika GN maks.:
150 mm
Wielkość komory, format GN:
1 x 1/1 GN
Seria:
650
Przyłącze wody:
-
Typ:
Urządzenie nastolne
Tryb pracy:
Elektr.
Przyłącze urządzenia:
Gotowe do podłączenia
Kranik doprowadzający wodę:
Nie
Kranik spustowy wody:
Tak

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: