WhatsApp

Bar Sałatkowy Wózek 4x 1/1 Gn Grzewczy Bartscher 125628

Numer katalogowy: 125628
Dostępność: W sprzedaży
9982.00
9982.00
9682.54 9682.54 cena z kodem: JESTTANIEJ3
szt.
Dodatkowy rabat 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35

Perfekcyjna prezentacja „gorących potraw". Wózek bufetowy posiada zintegrowane oświetlenie, osłonę higieniczną z funkcją półki oraz kółka umożliwiające wygodny transport. Jednym słowem: idealne wyposażenie.


Informacje o produkcie:
  • Zakres temperatury od: 30 °C
  • Wielkość komory, format GN: 4 x 1/1 GN
  • Kranik spustowy: Tak
  • Napięcie: 230 V
  • Ilość komór: 1
  • Oświetlenie: Na osłonie
  • Moc przyłączeniowa: 3 kW
  • Kółka skrętne: 4 kółka skrętne, 2 z możliwością zablokowania
  • Kolor: Teak
  • Zakres temperatury do: 90 °C
  • Osłona: Tak
  • Właściwości: Blat roboczy z granitu Rosa Porrino ,Komora ze stali szlachetnej
  • Stan przy dostawie: Zestaw montażowy (łatwy montaż)
  • Nie wchodzi w zakres dostawy: Pojemniki GN
  • Głębokość pojemnika GN maks.: 150 mm
  • Lampka kontrolna: Wł./wył.
  • Materiał: Drewno
  • Częstotliwość: 50/60 Hz
  • Ważna wskazówka: -
  • Wymiary: szer. 1490.0 x gł. 880.0 x wys. 1370.0 mm
  • Waga: 136,00 kg
Do pobrania:
Karta danych
Instrukcja obsługi
Rysunek w rozłożeniu na części
Schemat ideowy

Parametry:
Wysokość.:
1370.0
Szerokość.:
1490.0
Kolor.:
Teak
Napięcie:
230 V
Głębokość.:
880.0
Materiał:
Drewno
Ważna wskazówka:
-
Właściwości:
Blat roboczy z granitu Rosa Porrino ,Komora ze stali szlachetnej
Nie wchodzi w zakres dostawy:
Pojemniki GN
Ilość komór:
1
Częstotliwość:
50/60Hz
Oświetlenie:
Na osłonie
Lampka kontrolna:
Wł./wył.
Moc przyłączeniowa:
3 kW
Zakres temperatury od:
30 °C
Zakres temperatury do:
90 °C
Kółka skrętne:
4 kółka skrętne, 2 z możliwością zablokowania
Stan przy dostawie:
Zestaw montażowy (łatwy montaż)
Kranik spustowy:
Tak
Osłona:
Tak
Głębokość pojemnika GN maks.:
150 mm
Wielkość komory, format GN:
4 x 1/1 GN

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Urządzenia grzewcze

- Ryzyko oparzenia. 
- Ryzyko pożaru.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.
- Unikać kontaktu z powierzchniami grzewczymi.
- Nie zostawiać urządzenia bez nadzoru podczas pracy.

Urządzenia chłodnicze

- Przeznaczone wyłącznie do chłodzenia i przechowywania produktów spożywczych. 
- Ryzyko wycieku czynnika chłodniczego – serwisować regularnie.
- Uwaga na wilgoć mogącą powodować poślizg na podłodze.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Chemia gastronomiczna

- Ryzyko poparzenia. 
- Nie spożywać.
- W razie kontaktu z oczami lub skórą przemyć dużą ilością wody.
- W razie potrzeby skontaktować się z lekarzem.
- Ryzyko zatrucia przy wdychaniu oparów.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia mechaniczne

- Ryzyko zranienia. 
- Uwaga: ostre elementy.
- Nie wkładać rąk ani przedmiotów do ruchomych części urządzenia.
- Ryzyko uszkodzenia słuchu przy długotrwałej pracy w pobliżu głośnych urządzeń.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Meble nierdzewne

- Wszystkie meble posiadają atest i mogą być stosowane w przemyśle spożywczym. 
- Ryzyko skaleczenia przy kontakcie z ostrymi krawędziami w przypadku uszkodzeń lub nieprawidłowego montażu.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia elektryczne

- Ryzyko porażenia prądem. 
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko pożaru.
- Unikać kontaktu urządzenia z wodą.
- Ryzyko zwarcia przy niewłaściwej eksploatacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Urządzenia gazowe

- Ryzyko wybuchu. 
- Ryzyko pożaru.
- Podłączenie wyłącznie przez osoby posiadające odpowiednie uprawnienia.
- Ryzyko ulatniania się gazu – regularnie sprawdzać szczelność instalacji.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Akcesoria gastronomiczne

- Wszystkie produkty dopuszczone do kontaktu z żywnością. 
- Ryzyko zranienia przy korzystaniu z ostrych narzędzi (noże, obieraczki).
- Ryzyko poparzenia w przypadku metalowych narzędzi pozostawionych na gorących powierzchniach.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Wszystkie produkty

- Na podstawie deklaracji producentów są dopuszczone do użytku w gastronomii. 
- Wszystkie urządzenia posiadają znak CE.
- Produkty spełniają europejskie normy bezpieczeństwa.
- Używać wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem.

Dodatkowe uniwersalne zalecenia:

- Regularne przeglądy serwisowe zmniejszają ryzyko awarii.
- Przed pierwszym użyciem należy zapoznać się z instrukcją obsługi i przestrzegać zaleceń producenta.
- Przechowywać urządzenia i akcesoria poza zasięgiem dzieci.
- W razie awarii odłączyć urządzenie od źródła zasilania i nie próbować naprawiać na własną rękę.

Dane producenta

Bartscher
Franz-Kleine-Str. 28
33154 Salzkotten
Germany

49 5258 971-0
info@bartscher.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: