WhatsApp
Szybki kontakt z Biurem Obsługi 733 130 139
Brak towaru

Zaparzacz do kawy 10L podwójne ściany | Hendi 211359

Numer katalogowy: 211359
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
3038.74
3038.74
2977.97 2977.97 cena z kodem: HENDI
Filtr:
Zaparzacze
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny

Zaparzacz do kawy 10L podwójne ściany Hendi 211359

Wysokiej jakości profesjonalny zaparzacz do kawy / perkolator o pojemności 16 litrów. Solidne wykonanie oraz atrakcyjny wygląd sprawiają, że urządzenie Hendi może być z powodzeniem wykorzystywane wszędzie tam, gdzie ważna jest estetyka i dbałość o design. Prezentowany model zaparzacza jest polecany do użytku w profesjonalnej gastronomii, hotelach i bufetach.

Zaparzacz Hendi 211359  - specyfikacja

  • Izolowane, podwójne ścianki ze stali nierdzewnej zmniejszają stratę ciepła, tym samym wpływając na zmniejszenie energii elektrycznej
  • Obudowa oraz filtr do kawy wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Wewnętrzny filtr na grubo mielona kawę, wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Zalecane stosowanie filtrów papierowych o średnicy
  • Nienagrzewające się uchwyty oraz rączka pokrywy z polipropylenu
  • Pokrywka z bezpiecznym systemem zamykania typu „Twist-Lock"
  • Niekapiący kran z polipropylenu
  • Maksymalna wysokość podstawianego pod kran naczynia: 110 mm (bez tacki ociekowej)
  • Czytelny wskaźnik poziomu wody, wyrażony w ilości filiżanek
  • Temperatura zaparzania kawy: do 90°C
  • Temperatura podtrzymania: 70 ±5°C
  • Włącznik/wyłącznik zasilania z silikonową osłoną
  • Lampki kontrolne funkcji grzania i podtrzymania temperatury
  • Automatyczne przełączanie funkcji grzania i podtrzymania temperatury
  • Zabezpieczenie przed przegrzaniem z automatycznym resetem
  • Grzałka umieszczona pod dnem, zabezpieczona przed zakamienieniem
  • Tacka ociekowa w zestawie
Parametry:
Średnica:
śr.254
Moc:
1650 W
Napięcie:
230 V
Pojemność (l):
12
Wymiary (mm)::
360x380x(H)462
Pojemność użytkowa (l):
9,5
Średnica filtra:
31 ±5
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: