WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

Stół Chłodniczy Yato YG-05275 - 240l Blat z Marmuru Idealny do Pizzy

Numer katalogowy: YG-05275
Dostępność: W sprzedaży
3273.20 3340.00 -2%
3273.20 3340.00 -2%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
2915 2915
Do końca promocji pozostało:
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier express przedpłata 35

Stół chłodniczy 2-drzwiowy z nadstawką Yato YG-05275

Stół chłodniczy do pizzy o wymiarach900x700x1075mm ma pojemność komory 240L. Przeznaczony jest do przechowywania żywności w zakresie temperatur +2~+80C.

Idealnie nadaje się do wszelkiego typu punków gastronomicznych do przygotowywania pizzy czy sałatek.

Obudowa zewnętrzna i wewnętrzna wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS201 gwarantuje elegancki wygląd, a jednocześnie jest bardzo łatwa w utrzymaniu w czystości.

Specyfikacja stołu chłodniczego Yato

Dolny agregat chłodniczy marki Zanussi o mocy 170W wykorzystuje czynnik chłodniczy R600a dedykowany do pracy w4 klasie klimatycznej, przy maksymalnej temperaturze otoczenia 300C i wilgotności względnej 55%. Zasilany jest prądem o napięciu 220-240V ~50Hz. Elektroniczny sterownik z cyfrowym wyświetlaczem temperatury.

Urządzenie posiada chłodzenie statyczne z obiegiem wymuszonym wentylatorem oraz funkcję automatycznego odszraniania.

Modelz samozamykającymi się drzwiami z wygodnymi uchwytami do otwierania. Na każde drzwi ma w zestawie po 1 półce rusztowej powlekanej PVC o nośności max 40kg - przy równomiernym obciążeniu. Umożliwia przechowywanie pojemników GN 1/1.

Masywny blat z marmuru umożliwia przygotowywanie potraw i jest bardzo łatwy w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości.

Góryny otwór przeznaczony napięć pojemników GN1/6 o głębokości max 150mm, które umożliwiają przechowywanie różnego typu dodatków i składników do pizzy czy sałatek. Pojemniki nie wchodzą w skład zestawu.

Parametry:
Dostępność:
2-21 dni zależnie od stanów magazynowych
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: