WhatsApp
Możliwość przedłużenia gwarancji fabrycznej do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139

Nadstawka Witryna Chłodnicza 6x 1/3 GN Yato YG-05330

Numer katalogowy: YG-05330
Dostępność: W sprzedaży
1941.38 1981.00 -2%
1941.38 1981.00 -2%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
1729 1729
Do końca promocji pozostało:
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Orlen Paczka 18
  • Kurier express przedpłata 35

Nadstawka witryna chłodnicza 6x 1/3 GN Yato YG-05330

Nadstawna witryna chłodnicza marki YATO utrzymuje właściwą temperaturę przechowywanych składników do przygotowywania potraw: pizzy, sałatek, kanapek, itp. Natomiast nowoczesne wzornictwo połączone z wysoką jakością surowców powoduję, że witryna chłodnicza YATO doskonale prezentuje się na froncie we wszelkiego typu restauracjach, pizzeriach, barach czy hotelach.

Budowa nadstawki chłodniczej Yato

Obudowa zewnętrzna i wewnętrzna wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS201 gwarantuje elegancki wygląd, a jednocześnie jest bardzo łatwa w utrzymaniu w czystości. Nadstawka wykonana jest ze szkła hartowanego.

Witryna chłodnicza YATO o wymiarach1400x395x435mm mieści 6 pojemników GN 1/3 o max głęgokości 150mm.

Specyfikacja lady chłodniczej YG-05330

Boczny agregat chłodniczy marki Zanussi o mocy 110W wykorzystuje czynnik chłodniczy R600a dedykowany do pracy w4 klasie klimatycznej, przy maksymalnej temperaturze otoczenia 300C i wilgotności względnej 55%. Zasilany jest prądem o napięciu 220-240V ~50Hz. Sterowanie nadstawką odbywa się za pomocą sterownika elektronicznego z wyświetlaczem temperatury.

Witryna pracuje w zakresie temperatur+2~+8°C. Natomiast zastosowana technologia chłodzenia statycznego oraz funkcja automatycznego odszraniania zapewnia bardzo efektywną pracę, a jednocześnie jest energooszczędna.

Zestaw nie zawiera pojemników GN.

Parametry:
Materiał:
stal nierdzewna
Dostępność:
2-21 dni zależnie od stanów magazynowych
Waga [kg]:
30
Wymiary (DxSxW) [cm]:
39,5x140x43,5
Norma gastronomiczna [GN]:
6x1/3
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: