WhatsApp
Szybki kontakt z Biurem Obsługi 733 130 139
Brak towaru

HENDI | Podgrzewacz do frytek elektryczny MBM ECC46 | MBM

Numer katalogowy: ECC46
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
37888.00
37888.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Profesjonalne urządzenie firmy MBM do podgrzewania frytek. 
  • grzałka ceramiczna na podczerwień nad wanną
  • wanna: 305x425x(H)175 mm
  • wkład w wannie ułatwiający nabieranie frytek
  • zaokrąglone narożniki wanny ułatwiające czyszczenie
  • całość ze stali nierdzewnej
  • lampka kontrolna załączonej grzałki
  • ergonomiczne i odporne na wysoką temperaturę pokrętła
  • boczne ranty umożliwiające spięcie sąsiednich elementów listwą

MBM jest jednym z najważniejszych producentów w sektorze wyposażenia gastronomicznego, zarówno we Włoszech, jak również za granicą.

Założona w 1972 roku firma charakteryzuje się jakością oraz niezawodnością swoich produktów, a przede wszystkim oferuje wyjątkowe i innowacyjne rozwiązania dla ulepszenia pracy profesjonalistów w branży gastronomicznej. 

Od 1998 MBM jest częścią Illnois Tool Work (ITW) - spółki, która od czasu powstania ponad 100 lat temu, stała się jednym z wiodących na świecie producentem specjalistycznych urządzeń przemysłowych oraz towarów konsumpcyjnych.

Wychodząc na przeciw klientom, firma zbudowała profesjonalny zespół projektantów, którzy nieustannie pracują nad stworzeniem nowych rozwiązań i interesujących funkcjonalności dla profesjonalnej kuchni. Dodatkowym atutem MBM są również seminaria dydaktyczne oraz pokazy gotowania na żywo prowadzone przez profesjonalnych kucharzy, dzięki którym klienci mogą lepiej poznać produkty z oferty MBM.

Dziś z zakładem o powierzchni 15 000 m2, oferując 4 linie ciągów kuchennych oraz serie urządzeń nastawnych MBM jest niezawodnym oraz elastycznym partnerem, zapewniającym pełne wsparcie oraz profesjonalną obsługę klienta.

Parametry:
Napięcie:
230 V
Wymiary (mm)::
400x600x(H)270/460
Typ:
elektryczny
Moc całkowita:
1
Wymiary zbiornika:
305x425x(H)175
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: