WhatsApp
Szybki kontakt z Biurem Obsługi 733 130 139
Brak towaru

HENDI | Komora rozrostu do ciasta 12-półkowa GRAFEN

Numer katalogowy: 223949
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
68126.02
68126.02
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny

MARKA GRAFEN:

Komory rozrostu GRAFEN to seria włoskich urządzeń zaprojektowanych z myślą o osiąganiu doskonałych rezultatów. Charakteryzują się maksymalną wydajnością, prostą obsługą i niezawodnością. Najwyższa jakość produktów GRAFEN poparta długimi testami w połączeniu z niepowtarzalnym włoskim designem sprawia, że stają się one niezbędnym elementem wyposażenia profesjonalnej i nowoczesnej piekarni, cukierni czy kawiarni.

 

OPIS:

  • urządzenie do rozrostu surowego ciasta będące także podstawą pod piec
  • modułowy kształt urządzenia pozwala na zestawienie w szeregu większej ilości urządzeń
  • pozwala na oszczędność miejsca oraz prezentację świeżo wypiekanego pieczywa
  • obudowa ze stali nierdzewnej
  • prowadnice na blachy cukiernicze 600x400 mm lub pojemniki GN 1/1
  • przeszklone drzwi skrzydłowe
  • nawilżanie dzięki pojemnikowi na wodę

 

PARAMETRY:

  • pasuje do: pieców konwekcyjno parowych GRAFEN 223758 i 223741
  • pojemność: 12 blach 600x400 mm lub 12 pojemników GN 1/1
  • odległość między prowadnicami: 75 mm
  • wymiary zewnętrzne (mm): 920x900x704 (h)
  • rodzaj grzania: statyczny
  • termostat: do +60 st. C
  • moc/napięcie: 2 kW / 230 V
  • waga: 48 kg
  • marka: GRAFEN
  • kod: 223949

 

Nowoczesna komora rozrostu charakteryzująca się najwyższą jakością wykonania, niezawodną pracą i doskonałym designem. Grafen to marka, która z każdym miesiącem zdobywa coraz szersze grono zadowolonych użytkowników.

Parametry:
Moc:
2
Napięcie:
230 V
Przeznaczenie:
Do pieców konwekcyjno-parowych GRAFEN 223758, 223741
Pojemność komory:
12 blach 600x400 mm lub 12x GN 1/1
Nawilżanie:
Tacka na wodę na dnie komory
Odległość między prowadnicami:
75
Termostat mechaniczny:
do +60st.C
Rodzaj grzania:
Statyczny
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: