WhatsApp
Zapytaj o możliwość przedłużenia gwarancji do 5 lat. Szczegóły: 733 130 139
Brak towaru

Płyta indukcyjna control Freak 1800W | HENDI

Numer katalogowy: 239216
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
58601.00
58601.00
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35
  • System gotowania indukcyjnego Control ˚Freak™ to pierwsze tego typu rozwiązanie pozwalające na dokładny pomiar, ustawienie i podtrzymanie 397 temperatur gotowania
  • Unikalny system wykrywania temperatury w czasie rzeczywistym 
  • Czujnik działający przez szklaną płytę do bezpośredniego pomiaru temperatury powierzchni oraz zdalny termometr sondy Probe Control™ do precyzyjnego sterowania temperaturą wody i cieczy na bazie tłuszczu
  • Funkcja Intensity zapewnia precyzyjną kontrolę szybkości nagrzewania płyty do temperatury zadanej
  • Funkcja tworzenia Create umożliwia zapisywanie często używanych profili temperatury i szybkie ich odtwarzanie jednym dotknięciem
  • Zakres temperatury: od 30˚C do 250˚C, precyzyjne sterowanie temperaturą co 0,5˚C
  • Ustawienie mocy w zakresie od 100 W do 1800 W
  • Oba czujniki temperatury działają w zakresie od 0˚C do 300˚C
  • 72-godzinny zegar (programator) z funkcjami: powtarzania, kontynuacji, podtrzymania i zatrzymania gotowania
  • Wytrzymała obudowa ze stali nierdzewnej z ceramiczną płytą indukcyjną (o wymiarach 290x290 mm)
  • Układ chłodzenia za pomocą 2 wentylatorów
  • Czytelny cyfrowy panel sterowania z kolorowym wyświetlaczem
  • Port USB pozwalający na aktualizację oprogramowania
  • Przewód zasilania o długości 1,7 m
  • Futerał na sondę, uchwyt w kształcie kuli na sondę oraz USB w zestawie
Parametry:
Moc:
1800 W
Napięcie:
230 V
Wymiary (mm)::
350x470x(H)110

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: