WhatsApp
Brak towaru

Piec konwekcyjny parowy gazowy Eka Millennial Black Mask 5x GN 1/1

Numer katalogowy: MKF511GBM
Dostępność: Brak u producenta.
Zadzwoń i zapytaj o zamiennik.
52900.00
52900.00
52371 52371 cena z kodem: PRO25
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 14 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier przedpłata 0
  • Kurier pobranie 24.99
  • Kurier express przedpłata 35

Piec konwekcyjno-parowy Millennial Black Mask Gastro, 5× GN 1/1 - Gazowy, Sterowany Elektronicznie

Wyobraź sobie piec, który może zrobić więcej niż tylko gotować. Prezentujemy Millennial Black Mask Gastro 5× GN 1/1 od Tecnoeka, piec konwekcyjno-parowy, który przenosi Twoją kuchnię na zupełnie nowy poziom.

Zaawansowane Funkcje dla Profesjonalnych Kuchni

  • PRE-HEATING: Wstępne rozgrzewanie komory pieca, umożliwiające osiągnięcie temperatury wyższej o 30 stopni od zadanej.
  • HOLDING: Utrzymywanie potraw w odpowiednio wysokiej temperaturze po zakończeniu cyklu gotowania.
  • COOLDOWN: Szybkie schłodzenie komory pieca dla różnorodnych potrzeb kulinarnych.
  • PROOFER: Funkcja komory rozrostu, idealna dla piekarni i cukierni.
  • HOLDING CABINET: Funkcja szafy bankietowej, utrzymująca temperaturę i nawilżenie potraw do momentu ich wydania.

Technologiczne Zalety

Piec jest wyposażony w port USB dla łatwego i szybkiego importu i eksportu receptur oraz danych HACCP. Dodatkowo, możliwość aktualizacji oprogramowania przez połączenie Wi-Fi sprawia, że jesteś zawsze na bieżąco z najnowszymi funkcjami.

Wszechstronność i Moc

Z mocą 9300 kW i regulacją temperatury od 30°C do 260°C, piec jest nie tylko potężny, ale również niesamowicie wszechstronny. Idealny dla dużych restauracji, hoteli i firm cateringowych, Millennial Black Mask Gastro jest tym, czego potrzebujesz, by zaspokoić najbardziej wymagające potrzeby kulinarnie.

Parametry:

Masz pytanie?

Biuro: 12 307 06 04

WhatsApp: 533 245 566

E-mail: sklep@gastroprofit.pl

Pn-Pt 8:00-16:00

Dane producenta

Hendi
Firmowa 12
62-023 Robakowo
Poland

61 658 70 00
witaj@hendi.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: