WhatsApp
Darmowa dostawa od 500 PLN
Brak towaru

Łuskarka Frozen Ice 1500kg/24h SPLIT3300 | RQ

Numer katalogowy: GP-SPLIT3300
Dostępność: Brak towaru
66348.92
66348.92
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Cena przesyłki:
0
  • Kurier 0
  • Kurier express 49.99

Opis:

  • Najwyższej jakości profesjonalna łuskarka do lodu włoskiej produkcji idealnie sprawdzi się w supermarketach, targach rybnych, restauracjach, szpitalach
  • Wytwarza lód w postaci łusek
  • Bardzo niskie zużycie wody: 1l wody na 1kg lodu! (tylko w wersji chłodzonej powietrzem)
  • 1 m³ = 430 kg lodu
  • Urządzenie do podłączenia pod agregat zewnętrzny
  • Wydajność chłodnicza: 8 550 W (temperatura parowania -27°C )
  • Wytworzony lód jest przechowywany w zewnętrznym zasobniku na lód (do oddzielnego zakupu)
  • Tropikalna klasa klimatyczna zapewnia wydajną pracę urządzenia aż do +43°C
  • Odpływ grawitacyjny 
  • Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • Parownik oraz świder do lodu wykonane ze stopu o właściwościach antykorozyjnych
  • Rama monoblok wykonana ze stali nierdzewnej
  • Sterowanie elektromechaniczne
  • Wymagane jest podłączenie do wody 3/4" oraz do odpływu
  • Pasujące zasobniki: BIN1200DD, DRB1100

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 604x700x970
  • Wydajność [kg/24h]: 1500
  • Pojemność zasobnika: brak
  • Chłodzenie: SPLIT
  • Zużycie wody [l/kg]: -
  • Zasilanie [V]: 230
  • Czynnik chłodniczy: R404A - R507 - R448A - R449A - R407F - R452A
  • Moc [kW]: 0,18
  • Waga [kg]:144

 

Dlaczego warto wybrać łuskarkę Resto Quality Frozen Ice SPLIT3300?:

  • W pełni profesjonalna łuskarka wyprodukowana we Włoszech
  • Solidna i estetyczna konstrukcja wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Doskonale nadaje się do produkcji łusek lodowych do ekspozycji ryb, produkcji piekarniczej itp.
  • Wykonana z materiałów w 90% nadających się do recyklingu
  • Wysoka wydajność - urządzenie przystosowane do pracy ciągłej
  • 24 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: