WhatsApp
Darmowa dostawa od 500 PLN
Brak towaru

Grill do steków, gazowy, 7 kW, Highlander, WeGrillandMore

Numer katalogowy: 6130090

Grill do steków, gazowy, 7 kW, Highlander, WeGrillandMore

Dostępność: Brak towaru
45631.72
45631.72
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zadzwoń 733 130 139
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier 0
  • Kurier express 49.99

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 659,2 x 574,8 x 629,2 mm

Wymiary rusztu: 387 x 374 mm

Typ gazu: naturalny lub LPG

Czas nagrzania: 3 minuty

Zapłon: Piezoelektryczny

Temperatura: 850oC

Moc/zużycie gazu: 7 kW / 460g/godz.

Waga: 48 kg

Parametry i wyposażenie standardowe:

Wykonanie: stal nierdzewna AISI 304

Ruszt: wyjmowany z regulacją wysokości

Wyjmowana taca ociekowa

1 palnik gazowy na podczerwień

Regulator ciśnienia węża gazowego 120 cm + zestaw adaptacyjny LPG

2 ruszty ze stali nierdzewnej i 2 zbiorniki na płyny

 

Brak dymu i nieprzyjemnych zapachów; krótszy czas gotowania.

WeGrill Highlander to profesjonalny grill gazowy na podczerwień, który gotuje na ciepło z góry, wyposażony w ruszt o regulowanej wysokości dla optymalnej kontroli wielkości kawałków i czasu gotowania.

Gotowy do użycia w zaledwie kilka minut, bez konieczności długich rozgrzewek, optymalizacji czasu i zużycia energii.

Dzięki palnikowi gazowemu na podczerwień WeGrill odtwarza efekt grilla, który gotuje się na żarze, ale bez płomieni, dymu i nieprzyjemnych zapachów.

Dzięki całej mocy promieniowania podczerwonego, WeGrill Highlander skraca czas gotowania w porównaniu z tradycyjnymi systemami, wydobywając smak i prawdziwą dobroć potraw oraz zachowując zarówno ich smak, jak i wartości odżywcze.

Szybkie pieczenie uszczelnia płyny w żywności, zapobiegając utracie wagi spowodowanej nadmiernym wysuszeniem.

Urządzenie jest zbudowane w całości ze stali nierdzewnej AISI 304, a kratki i powierzchnie robocze można łatwo zdjąć w celu łatwego, dokładnego czyszczenia w zmywarce.

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: